Bestelling en levering – desinkelwinkel

Bestelling en levering

Bestelling en levering

Het Revolution Products team werkt samen met ontwikkelaars en leveranciers van over de hele wereld om zo de nieuwste trends tegen een betaalbare prijs te kunnen aanbieden.

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten, hebben we ervoor gekozen om onze producten rechtstreeks vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen we enorm besparen op transport- opslag-, verpakkings-, en verzendkosten. Daarnaast dragen we op deze manier óók nog eens een steentje bij aan een beter milieu.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen, hebben we een gemiddelde levertijd van 13 tot 15 werkdagen*.

*Vanwege het Coronavirus is de gemiddelde levertijd hoger dan normaal. Dit komt doordat het internationale transport sterk verminderd is. We hopen dat u begrip heeft voor deze situatie. Laten we er samen het beste van maken!

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten voor iedere bestelling geheel voor onze rekening. Al onze producten worden dus 100% gratis bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimaal bestedingshoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Je kan je bestelling eenvoudig volgen via onze 'Volg je bestelling'-pagina. Zodra je bestelling verwerkt is, ontvang je een track & trace code waarmee je je bestelling online kan volgen.

DHL/PostNL ophaalpunt

Het kan voorkomen dat na meerdere leverpogingen DHL of PostNL je pakket naar een lokaal ophaalpunt brengt. Je heb dan 7 dagen de tijd om uw pakket op te halen, hierna wordt het pakket retour gestuurd en volgens reglementen van DHL/PostNL helaas vernietigd. Revolution Producs is niet verantwoordelijk voor niet opgehaalde en vernietigde pakketjes.

Zorg er dus voor dat je de track&trace code goed in de gaten houdt en bij het ontvangen van een briefje van DHL/PostNL direct je pakket ophaalt. 

 

Vragen over je bestelling?

Er bestaat een kans dat jouw vraag al eerder gesteld is. Kijk daarom altijd eerst even op de 'Veelgestelde vragen'-pagina. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan? Stuur dan even een e-mail naar info@revolution-products.com met daarin je vraag + je bestelnummer, dan proberen wij je zo snel mogelijk te helpen.